Søg
Close this search box.

Nyheder

Tak for vores nye hjemmeside!

Børn i Mukono-skolen

Verdens Børn har fået ny hjemmeside, og den er blevet til med gratis hjælp og arbejdskraft fra et bureau, en grafiker og en fotograf. Vi er taknemmelige, hver gang virksomheder vælger at støtte vores arbejde.

Af Katrine Gaden

I Verdens Børn har vi ingen lønnede medarbejdere – vi er alle frivillige. Vi holder vores administrationsomkostninger nede på tre procent, da vi bestræber os på at kunne give pengene ubeskåret videre til børnene. Derfor falder hjælpen på et tørt sted, når vi for eksempel modtager gratis hjælp til at udvikle en ny hjemmeside, som er up to date og tidssvarende.

Bureauet &digital har foræret os en teknisk platform, og Morten Lundrup, som er professionel fotograf, har stillet sine mange flotte billeder fra vores skoleprojekter til rådighed, gratis. Maria Lambert, som er grafiker, har givet os en værdifuld sparring i forhold til grafisk design og layout. Tak for jeres støtte!

Er du også interesseret i at blive virksomhedssponsor?

Som virksomhed kan du støtte vores arbejde økonomisk eller på andre måder. Vi er meget fleksible, hvad angår støttemuligheder. Vi indretter vores samarbejde efter dine ønsker. Et samarbejde med Verdens Børn skal være til fordel for alle parter – ikke mindst for de udsatte børn og unge i vores projektlande, som det hele jo drejer sig om.

Bliv virksomhedssponsor

Se vores sponsorer

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top