Søg
Close this search box.

Nyheder

Rejsekonkurrence: Besøg dit fadderbarn

Kakundi - Morten Lundrup grøn2

Kunne du tænke dig at besøge dit fadderbarn og få en oplevelse, du sent vil glemme? Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr.

Af Nathalie Emsø

Vores faddere har tidligere vist sig som vigtige ambassadører for Verdens Børn og skaffet nye faddere.
Der er brug for en særlig indsats nu, som vi gerne vil motivere til!

Rejsegavekort på 10.000 kr.

Derfor har vi startet en rejsekonkurrence, hvor du kan være med. Alt, du skal gøre, er at få nye faddere til i Verdens Børn. Det antal faddere, du skaffer til Verdens Børn, giver dig et tilsvarende antal lodder i konkurrencen.

Konkurrencen løber fra den 1. september 2016 til den 31. marts 2017. Vinderen vil blive offentliggjort på generalforsamlingen i april 2017 og vil også få direkte besked. Gå ikke glip af chancen for med egne øjne at se, hvilken stor betydning netop din støtte har.

Om rejsen

Du kan benytte dit gavekort til et eller flere af de lande, hvor du har fadderbarn. Beløbet er fast, men du bestemmer selv, hvordan du vil fordele det på rejseudgifter, overnatning, forplejning o.a. Du kan derfor sagtens vælge at tage en eller flere personer med, hvis du skulle have lyst til det.

Vi hjælper dig selvfølgelig med kontakten til skolelederen og koordineringen af rejsen, så det sikres, at rejsetidspunktet passer dig. Rejsens varighed vil som udgangspunkt være en til to uger, og rejsetidspunktet koordineres i samarbejde med det pågældende projekt, der også formidler kontakten til barnet.

Betingelser

Ønsker du at deltage i konkurrencen, skal du kunne dokumentere mindst ét kvartals indbetaling til Verdens Børn. For at sikre din deltagelse skal du huske at henvende dig til fadderskabskontoret og oplyse navn og adresse på den nye fadder, du har skaffet. Den nye fadder vil få tilsendt sit fadderbevis samt information om betaling, og du vil blive oprettet med et lod i konkurrencen.

Alle faddere og støttemedlemmer kan deltage. Nuværende faddere, der tegner et nyt fadderskab, får også et lod i konkurrencen. Bestyrelsesmedlemmer og projektansvarlige i Verdens Børn samt partnere/ægtefæller til bestyrelsesmedlemmerne og de projektansvarlige kan ikke deltage i konkurrencen.

Gavekortet kan ikke indløses til kontanter.

Spørgsmål?

Skulle du have spørgsmål til konkurrencen, er du altid velkommen til at kontakte fadderskabskontoret på tlf. 70 26 01 06.

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top