Søg
Close this search box.

Nyheder

Bliv virksomhedsfadder

Lad verdens børn blive din virksomheds børn.

Virksomhedssponsorat på en ny måde

Virksomhedsfadder er et helt nyt tiltag hos Verdens Børn, hvor vi har videre udviklet på de eksisterende fadderskaber på en helt ny måde og giver nu virksomheder mulighed for at tegne et fadderskab til et skolehjem. Som virksomhedsfadder kan en virksomhed støtte et skolehjem i Verdens Børn med minimum 1.000 kr. om måneden, der selvfølgelig går ubeskåret til skolehjemmet.

Virksomhedsfadder giver din virksomhed mere brandværdi

Virksomheden vil få mulighed for at oprette en relation til skolehjemmet, hvor de kan se deres udvikling med den støtte, de giver. Her kan det særligt være en idé at vælge et skolehjem i et land, som virksomheden allerede har et eksisterende forhold til, så der eventuelt kan være mulighed for besøg. Yderligere vil en virksomhed få forstærket deres sociale ansvarlige indsats ved at tegne et fadderskab. CSR er i dag betyder meget for medarbejdere, kunder og hele omverdenen.

Vil du tegne et virksomhedsfadderskab?

Ved at tegne et virksomhedsfadderskab støtter I et valgfrit projekt med 1000 kr. om måneden. I kan også under tilmeldingen vælge at støtte med et højere månedligt beløb. Hver en krone betyder bedre undervisning og mere tryghed for børnene i skolehjemmet.

I kan tegne fadderskab her.

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top