Søg
Close this search box.

Nyheder

Verdens Børn søger web- og nyhedsredaktør til kommunikationsteam

Pige i skole i Santibari

Verdens Børn søger lige nu en frivillig web- og nyhedsredaktør til opdatering og udvikling af vores hjemmeside og udarbejdelse af nyheder om vores skolehjem. Du vil blive en del af en spændende humanitær organisation, mens du gør en positiv forskel for udsatte børn og unge.

Verdens Børn drives udelukkende af frivillige, og du skal derfor være indstillet på at arbejde ulønnet. Til gengæld er vi fleksible i forhold til arbejdsmængde og tilpasser jobbet efter den rette kandidat.

Hjemmesiden

For at verdensboern.dk kan fremstå opdateret og funktionel, er der behov for en person, der har lyst til at udfylde rollen som webredaktør. Vi vil give dig en grundig oplæring i CMS-systemet WordPress.

Jobbet går ud på – sammen med kommunikationsteamet og teknikere – løbende at opdatere og udvikle hjemmesiden. Det vil sige:

  • Redigering af eksisterende tekster
  • Upload af nyt indhold
  • Løbende ændringer og tilføjelser af sider, publikationer mm. på hjemmesiden

Generelt skal du være med til at sikre, at Verdens Børns digitale kommunikation flugter med organisationens profil.

Nyhedsteam

Du vil blive en del af Verdens Børns nyhedsteam, som pt består af to redaktører. I nyhedsteamet har vi en ambition om at sende et nyhedsbrev ud ca. én gang hver anden/tredje måned til faddere, frivillige og andre støtter i virksomheden. For at kunne opfylde denne målsætning har vi dog behov for flere nyhedsredaktører.

Vi har derfor brug for dig, der har en skarp pen, kan finde de gode historier og vinkle dem på en interessant måde – og som selvfølgelig elsker at gøre det! Det er vigtigt, at du forstår at arbejde med målgrupper og er opsøgende i arbejdet med at finde historierne, som ofte kommer fra vores projektledere.

Om dig

Du skal først og fremmest have lyst til at lave en frivillig indsats i en spændende hjælpeorganisation blandt andre dygtige mennesker. Du skal have en generel interesse for hjemmesideopdatering, brugeroplevelse og skriftlig formidling. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med CMS-systemet WordPress – det er dog ikke et krav.

Kontakt os

Kan du se dig selv i ovenstående rolle, og har du lyst til at arbejde for, at udsatte børn og unge kommer i skole og dermed får en bedre chance i livet? Så kontakt kommunikations- og marketingansvarlig, Nathalie Emsø, på ne@verdensboern.dk eller 23 29 68 19.

Om Verdens Børn

Verdens Børn er en mindre dansk humanitær organisation, der gennem 40 år har arbejdet til fordel for børn og unge i Uganda, Sri Lanka, Indien og Bulgarien. Verdens Børn er støttet af ca. 1800 danske familier og drives professionelt af ca. 60 frivillige. I Verdens Børn går al fadderbidrag direkte til barnet, og vi har meget lave administrationsomkostninger (3,6 %).

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top