Nyheder

Generalforsamling 24. april 2021

P4ZkQ1618058183

Kære alle medlemmer og støtter i Verdens Børn
For og fremmest skal I have stor tak for jeres trofaste støtte til Verdens Børn og alle de børn vi forsøger at hjælpe til en bedre fremtid. Det betyder ikke mindst i den nuværende situation alt for dem.

Vi har tidligere diverse steder annonceret, at vi den 24. April 2021 vil afholde generalforsamling i VB. Denne gang bliver det arrangeret som et digitalt møde.

Det betyder dermed, at I kan følge med fra sofaen derhjemme og selv sørge for kaffe og kage denne omgang. Vi håber på igen i 2022 at kunne invitere til en normal generalforsamling.

Tilmelding
Hvis du er interesseret i at deltage skal du sende en mail til mig på TBH@verdensboern.dk. Så kvitterer jeg med en invitation på samme emailadresse med et link til mødet

Tidspunkt
Lørdag den 24. April klokken 13:00-16:00
Den officielle del omhandler gennemgang af 2020 året og regnskabet herfor.

Forslag til vedtægtsændringer
Bestyrelsen har stillet forslag om vedtægtsændringer. Det drejer sig mindre justeringer og opdateringer og lidt strukturelle tilretninger af dokumentet. Du kan se forslaget til vedtægtændringer her.

For at se de gamle vedtægter, klik her.

Efterfølgende vil der være en præsentation af skole- og børnehjemsprojekter med specielt fokus på de COVID19 aktiviteter de har arbejdet med i 2020.

Vi håber naturligvis på, at så mange som muligt vil deltage og høre om 2020.

Mvh Tue Hansen
Formand – Verdens Børn

Kan du lide artiklen?
Del på facebook
Del den på Facebook
Del på email
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll til toppen