Nyheder

Verdens Børn søger nye projektansvarlige

Indien Projekt Albella.jpg

Verdens Børn søger nye projektansvarlige og projektassistenter til Uganda og Indien

Arbejdet som projektansvarlig består af administrative opgaver, jævnlig kontakt med skolehjemmet, en årlig projektrejse samt opfølgning af aftaler mellem skoleprojekterne og Verdens Børn. Opgaverne for de projektassistenterne består af understøtte den projektansvarlige med de nævnte arbejdsopgaver.

Egenskaber: Det er vigtigt, at du har flair for at organisere og strukturere dit arbejde. I Verdens Børn organiserer vi arbejdet i Google-Drev, af hensyn til persondataloven. De projektansvarlige har et tæt samarbejde med fadderadministrationen. Desuden forventer vi, at du vil sætte dig ind i kulturen i det pågældende land og vil være med til at bygge bro mellem deres land og vores.

Hvis du kunne have lyst til at arbejde med udsatte børn og unge, må du meget gerne kontakte Tue Bo Hansen tbh@verdensboern.dk tlf. 31678090, Merete Hansson mh@verdensboern.dk tlf. 23370562 eller Betina Sandberg Christensen bsc@verdensboern.dk tlf. 26830070

Send en motiveret ansøgning og CV til Merete Hansson på mail: mh@verdensboern.dk senest 31. december. Tilbagemeldinger vil foregå i januar 2022.

Kan du lide artiklen?
Del på facebook
Del den på Facebook
Del på email
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll til toppen