Nyheder

Nyt hus og køjesenge vækker stor glæde for børnene på Bright Hope Cambodia

Køjesenge på Bright Hope Cambodia

Af Jesper Hallas Jessen, jhj@verdensboern.dk

Der er rigtig positive nyheder fra det Cambodjanske børnehjem, Bright Hope Cambodia. Gennem donationer samt de dedikerede og hårdtarbejdende ansvarlige for børnehjemmet, er det lykkedes at finde et nyt hus, som børnene kan kalde deres hjem. Indflytningen foregik i starten af februar og det nye hus er større, og har modsat det gamle, et udendørsareal. Dette er til stor glæde for børnene.

Det nye hus har også medført bedre sovemuligheder hos børnene. Børnene har tidligere måtte sove på madrasser på gulvet, som er blevet flyttet frem og tilbage ved brug, men med den forøget plads i det nye hus er der i samme ombæring blevet købt køjesenge. Dette betyder, at alle børnene nu har deres egen seng at sove i. Dette har en stor betydning, eftersom at de bor tæt på børnehjemmet og nu har fået et sted at kalde deres eget, samt et sted de kan søge hen for at få lidt fred, ro eller læse, når der er brug for det.

Kan du lide artiklen?
Del på facebook
Del den på Facebook
Del på email
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll til toppen