Nyheder

Projektassistent søges til Verdens Børns projekter i Bulgarien

Boern I Skole I Mechka I Bulgarien 2.jpg

Til projekterne i Mechka, Dupnitsa og Lukovit i Bulgarien, søger Verdens børn en engageret projektassistent, der har lyst til at assistere vores nuværende projektansvarlige med det administrative arbejde fra Danmark og samtidig også deltage på den årlige projektrejse til de tre projekter.

Det søger vi:

  • De vigtigste egenskaber for en kommende projektassistent er, at du kan tale og læse både bulgarsk og dansk.
  • Du har flair for at organisere og strukturere dit arbejde
  • Du har lyst til at sætte dig ind i og bygge bro mellem kulturer

Om projekterne:

Mechka – ”Hristo Botev” er både en skole og kostskole, der ligger nordøst for den bulgarske hovedstad Sofia. Skolen giver uddannelse og et hjem til forældreløse børn og børn af fattige, enlige kvinder.

Dupnitsa er et velfungerende børnehjem, som ligger syd for Sofia. Her bor ca. 50 børn og unge i alderen 6-18 år. Børnene trives på børnehjemmet, hvor der også er oprettet et fritidscenter.

Lukovit er et børnehjem for børn og unge med fysiske og psykiske handicap. Her er der særlig fokus på uddannelse med henblik på IT, da det skaber gode jobmuligheder i fremtiden. Børnehjemmet ligger nordøst for Sofia.

Læs mere om projekterne her.

Vi håber du vil være en del af Verdens Børn!

Hvis du selv – eller én du kender – kunne have lyst til at arbejde med udsatte børn og unge i Bulgarien, må du meget gerne kontakte mig, Hans-Jørgen Pedersen på hjp@verdensboern.dk eller på telefon +45 22922295.

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top