Nyheder

Giv et myggenet til et barn på Mukono Children’s Home

IMG 20220214 102149

På Mukono Children’s Home mangler børnene nye myggenet. Myggenettene på skolen er nemlig slidte og virker ikke længere, og derfor er andelen af malariatilfælde blandt børnene steget.

I Uganda er det nødvendigt at sove med myggenet for at beskytte sig mod at blive smittet med malaria. Desværre er skolens myggenet efterhånden blevet så hullede, at de ikke længere beskytter mod malariamyg. I år har der været omkring 200 tilfælde af malaria på skolen, hvilket er meget mere end før i tiden.

”På skolen forsørger man at undgå at tiltrække myg ved at sørge for, at der ikke står vand ude, og hver dag klokken 18 bliver skodderne ind til sovesalene lukket. Men når myggenettene ikke virker, så er det ikke nok,” siger Kristina Andersen, der er projektansvarlig på Mukono Children’s Home.

Det er nu muligt at købe et myggenet til børnene på Mukono Children’s Home i Verdens Børns webshop. Et myggenet koster 85 kr. og beskytter to børn mod malaria, da det er ekstra langt og kan dække en hel køjeseng.

Køb myggenettet her

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll til toppen