Søg
Close this search box.

Nyheder

Bright Hope Cambodia modtager flot donation

20191006 184631771 IOS

DK Company har doneret et større beløb til børnehjemmet Bright Hope Cambodia i Cambodja. Projektansvarlig Camilla Toft Pedersen fortæller, at donationen blandt andet skal gå til en sommerudflugt – noget der har stået øverst på børnenes ønskeliste i lang tid.

Børnene på Bright Hope Cambodia er meget glade for donationen og har tegnet et flot takkekort til DK Company, hvor de skriver ”Tak for pengegaven fra Bright Hope Cambodia til DK Company”. Af Sara Vorre Rothstein, svr@verdensboern.dk

2022 sluttede godt af for børn og personale på Bright Hope Cambodia. Tøjkoncernen DK Company har nemlig doneret et flot beløb i støtte til børnehjemmet. En donation som blandt andet skal sikre, at børnene endelig kan komme på den sommerudflugt, som de længe har drømt om. Børnene håber at kunne komme til en anden provins i Cambodja, Siem Reap, og se templerne Angkor Watt. Det er en lang tur, men rejsetiden er det hele værd ifølge børnene, som glæder sig til at udforske nye dele af deres land.

Projektansvarlig for Bright Hope Cambodia, Camilla Toft Pedersen, fortæller at donationen betyder meget for både børn og medarbejdere på børnehjemmet: ”For dem er det et tegn på, at der er nogle, som tror på dem. Det er et selvtillidsboost, da de føler sig støttet og hørt, hvilket i dagligdagen udenfor børnehjemmet ikke er noget de oplever meget af”.

Donationen fra DK Company rækker heldigvis også længere end sommerudflugten til Siem Reap. Camilla Toft Pedersen forklarer, at midlerne også vil gå til at sikre mere næringsfuld mad, en bedre forsyning af medicin og til at udskifte slidt tøj og skoletasker. Og så skal der igangsættes flere aktiviteter på børnehjemmet: ”Det kan være fysiske aktiviteter, der kan styrke deres kroppe. Men også aktiviteter der kan understøtte deres sociale og emotionelle udvikling og kreative aktiviteter, der kan styrke deres selvudtryk”, siger hun.

Børnene på Bright Hope Cambodia er glade for at tegne. Her ses to piger tegne efter et billede på en mobiltelefon.

Med den forskel donationen gør for Bright Hope Cambodias udvikling, er det vigtigt for Camilla Toft Pedersen at understrege sin og Verdens Børns taknemmelighed for, at DK Company har valgt at støtte projektet. ”Som projektansvarlig betyder det enormt meget at få denne form for donation og støtte. Det betyder at DK Company har hjertet på det rette sted, når de bruger deres ressourcer på at hjælpe udsatte børn og unge, som ellers ikke har mange muligheder”, siger hun.

Bright Hope Cambodia ligger i landets hovedstad Phnom Penh og sikrer 19 børn og unge i alderen 13-24 år uddannelse, tryghed og omsorg. Hvis du eller din virksomhed er interesseret i at støtte projektet eller andre af Verdens Børns projekter, så læs mere her.

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top