Søg
Close this search box.

‘Dip Children’s Campus

'Dip Children's Campus

Børnehjemmet i Durgapur gør en stor indsats for børnenes trivsel og uddannelse.

På børnehjemmet Dip Children’s Campus bor der i dag ca. 160 drenge og piger i alderen 3-18 år. Der er mange årsager til, at børnene bor på børnehjemmet. Nogle af børnene har mistet en forældre, andre er ramt af fattigdom i en sådan grad, at deres familier ikke kan tage sig af deres basale behov. Udover at støtte skolegang for børnene på børnehjemmet, støtter projektet også ca. 160 hjemmeboende børn, hvis familier har svært ved at finansiere deres skolegang.

Projektet gør en forskel

Skolegang og selvstændighed

Udover et stort fokus på skolegang arbejder man på ’Dip Children’s Campus ud fra den filosofi, at bæredygtig udvikling og engagement kommer fra børnene selv. Derfor understøtter personalet børnenes personlige og kollektive udvikling gennem forskellige aktiviteter såsom yoga, karate, havearbejde og avislæsning.

For at sikre kvalitetsuddannelse til nogle af de dårligst stillede på skolen og i lokalområdet søsatte Verdens Børns lokale samarbejdspartner i 2017 den engelsksprogede skole, Avilash Academy. Skolen er placeret på børnehjemmets område og rummer på nuværende tidspunkt af 50 børn fordelt på tre klassetrin, men visionen er, at skolen skal vokse med et nyt klassetrin hvert år.

Om ‘Dip Children’s Campus

Børnehjemmet ’Dip Children’s Campus har eksisteret siden 2009 og er blevet støttet af Verdens Børn lige så længe. Siden 2012 har børnehjemmet haft lokaler i byen Malandighi nær storbyen Durgapur, ca. 175 km nord for Calcutta i Vestbengalen. En af de bygningerne er doneret og bygget af Ingeniører uden Grænser, hvilket vi i Verdens Børn er meget taknemmelige for.

Verdens Børn samarbejder tæt med den lokale organisation Avilash, der står for den daglige drift på børnehjemmet. Børnehjemmet ledes af Sandip Chatterjee, som har stor erfaring fra både indiske og internationale organisationer.

Projektansvarlig

Merete Hansson

mh@verdensboern.dk

Adresse

AVILASH Durgapur Child Care Pr, Dip Childr. Campus, Vill+PO, Malandighi, D. Burdwan, West Bengal – 713212, India.

Projektnummer: 1313 og 1314

Børnene siger

Scroll to Top