Søg
Close this search box.

V. Sithur Hostel

V. Sithur Hostel

Mange af børnene lider af fejlernæring, når de ankommer til børnehjemmet V. Sithur, der ligger i Sydindien.

Børnehjemmet i V. Sithur er et af Verdens Børns mindste og fattigste børnehjem. Det ligger langt ude på landet i en lille landsby i Sydindien, omkring fire timers kørsel sydvest for Chennai (Madras).

På børnehjemmet bor der 50 børn. Hjemmet støttes udelukkende af Verdens Børn.

Projektet gør en forskel

V. Sithur Hostel fungerer som børnehjem for de fattigste af områdets børn. Børnene er ikke forældreløse, men mange af dem er børn af enlige forældre.

Området er meget tørt, fattigt og tyndt befolket. Størstedelen af befolkningen lever som fattige daglejere. For mange familier er det umuligt at tjene nok til livets ophold på denne måde. Derfor er en del familiefædre flyttet ind til de større byer for at arbejde.

Nogle af børnene kommer fra hjem, der er præget af vold og alkoholproblemer og hvor skolegang ikke prioriteres højt af forældrene.

Mange af børnene lider af fejlernæring, når de ankommer til børnehjemmet. På børnehjemmet får de en sund og næringsrig kost, og de får mulighed for at gå i på statsskolen, der ligger i den nærliggende landsby.

Støttet af Verdens Børn siden 1975

Verdens Børn har støttet projektet, siden det startede i 1975. Initiativet kom fra den danske missionær og sygeplejerske, Helga Johannsen, der har ydet en stor indsats for befolkningen i området.

Lederen af børnehjemmet hedder Benjamin Sudhakar

Projektansvarlig

Hanne Matthiesen

hm@verdensboern.dk

Adresse

V. Sithur Hostel, Alathur P.O., Via Tholodur, 606303 Cuddalore Dt., Tamil Nadu, South India.

Tlf. 0091 9443616316.

Projektnummer: 1311

Børnene siger

Scroll to Top