Happy Home

Uddannelse bliver prioriteret højt på børnehjemmet Happy Home i Indien. Mange af børnene bliver senere i stand til at hjælpe deres familie.

Børnehjemmet Happy Home ligger i Ooty (Ootacamund eller Udhagamandalam) i Nilgiris-bjergene i Indien.

127 af børnene får støtte af fadderskaber gennem Verdens Børn.

Projektet gør en forskel

Happy Home har et tæt samarbejde med områdets skoler og uddannelsesinstitutioner, og børnenes skolegang følges nøje og prioriteres højt af familien Nathaniel, der leder børnehjemmet.

Familien Nathaniel slipper ikke børnene og de unge, før de har gennemført en uddannelse og er i stand til at klare sig selv. Mange af de unge får så god en uddannelse og efterfølgende vellønnet arbejde, at de også er i stand til at forsørge deres familie og hjælpe deres søskende til en uddannelse.

Børnene boede oprindeligt på selve hjemmet Happy Home, der også er privatbolig for familien Nathaniel. Men efterhånden som børnetallet er vokset, er langt de fleste af børnene nu flyttet til kollegier i forbindelse med deres skole eller uddannelsesinstitution.

En gang om måneden samles alle børnene på Happy Home, som de betragter som deres hjem.

Støttet af Verdens Børn siden 1980

Verdens Børn har støttet børnehjemmet siden 1980. Projektet er startet i 1976 af Joseph Nathaniel.

Børnehjemmets ledere er Margaret Stephen og Isaac Nathaniel.

Familien Nathaniel gør desuden en stor indsats for de dårligst stillede familier i området og har oprettet en slags alderdomshjem for gamle og svage uden familie.

Støt os

Du kan støtte Verdens Børns arbejde på mange forskellige måder:

Nyt fra projektet

I forbindelse med en 70 års fødseldag har Happy Home modtaget en donation på 7.000 kr. Efter fødselarens ønske vil pengene blive brugt til et socialt arrangement for børnene. Det betyder, at der i år bliver mulighed for en udflugt for alle Happy Homes ca. 200 børn. Da Happy Home ligger i bjergene, vil udflugten gå til havet. Det bliver en dejlig oplevelse for børnene.

Kontakt

Happy Home, P.O. Box 89, St. Thomas Church Road, Udhagamandalam-643001, The Nilgiris, Tamilnadu, South India.

Tlf. 0091 9943044891 og 0091 9894155322

Projektnummer: 1308 og 1318.

Find byen Ooty (Google Maps)

Projektansvarlig: Hanne Matthiesen