Søg
Close this search box.

Kariyalur

Kariyalur

Børnehjemmet i Kariyalur ligger i en fattig indisk bjergegn. Børnene må bo på skolen, fordi der mangler veje i bjergene.

Projektet i Kariyalur ligger meget afsides langt oppe i bjergene i Kalrayan Hills, omkring syv timers kørsel sydvest for Chennai (Madras) i Sydindien.

Kariyalur består af et børnehjem for drenge, et børnehjem for piger og en skole. Der bor omkring 350 børn, og 70 af børnene får støtte af fadderskaber gennem Verdens Børn. På skolen får børnene undervisning til og med 12. klasse, og de arbejdes på at få dem videre til en videregående uddannelse.

Projektet gør en forskel

Børnene kommer fra meget afsidesliggende landsbyer i bjergene, hvor der kun er få og dårlige veje. Deres eneste mulighed for at komme i skole er derfor at bo på børnehjemmet.

De fleste af forældrene er analfabeter og lever som fattige bjergbønder eller daglejere. Det sker desværre af og til at forældrene er nødt til at flytte til andre områder for at finde arbejde, men ved at bo på børnehjemmet sikres børnene en god og tryg opvækst med mulighed for regelmæssig skolegang.

Støttet af Verdens Børn siden 1977

Projektet blev startet i 1977 efter anmodning fra den danske missionær Helga Johansen. Hun havde nogle år før fundet frem til befolkningen, der levede på stenalderniveau i bjergene nær hendes missionsstation.

Da Verdens Børn kommer ind i billedet i 1977, var behovet for skolegang stort, og der blev tegnet fadderskaber for en stor del af børnene.

Verdens Børn og Danida har sponsoreret en del af bygningerne. Derudover får Kariyalur økonomisk støtte fra forskellige kirkelige organisationer.

Lederen af projektet hedder D Thangadurai.

Projektansvarlig

Hanne Matthiesen

hm@verdensboern.dk

Adresse

606207 Via Vadakkanandal, Kalrayan Hills, Villupuram Dt., Tamil Nadu, South India.

Tlf. 0091 9842640057

Projektnummer: 1331

Børnene siger

Scroll to Top