Støt videre uddannelse til udsatte unge

Støt videre uddannelse

Du kan give støtte til vores uddannelsesfond og hjælpe udsatte børn og unge til at få videre uddannelse efter grundskolen.

“When you educate a girl, you educate a family and benefit an entire community” udtaler Søster Elizabeth, der er leder af pigeskolen Madera i Uganda. Dette udsagn stemmer overens med vores politik/ambition, for vi er overbeviste om, at hjælp til uddannelse er en bæredygtig vej ud af fattigdom. Vores mål er, at flest mulige forældreløse og børn fra fattige familier skal have en grunduddannelse.

Vi har etableret to uddannelsesfonde

Vi har etableret to uddannelsesfonde, en i Asien og en i Uganda/Bulgarien. Fondene gør hver især den videre uddannelse mulig for udvalgte børn.

Skoleledelsen på vores projekter anbefaler nogle af børnene til at fortsætte deres uddannelse efter grundskolen. Det er børn, der har evnerne og motivationen til en teoretisk eller praktisk videreuddannelse.

Verdens Børn er i nogle tilfælde med til at supplere faddernes støtte til et barns uddannelse, i andre tilfælde støtter vi med det fulde beløb.Verdens Børns uddannelsesfond støtter så mange af børnene som muligt.

ELLER

0
Projekter
100 %
Administrationsgebyr
0 %
Frivillighed
Scroll til toppen

Verdens børn
støtter nu 20 projekter
i 6 lande

2 projekter i Sri Linka

8  projekter i Indien

1 projekt i Cambodia

5 projekter i Uganda

1 projekt i Kenya

3 projekter i Bulgarien

4,1% Administrationsgebyr

Kun 4,1 % af vores indtægter går til administration. Fadderbidrag går ubeskåret til børnene.

Vi er en effektiv, lille, uafhængig humanitær organisation, der er 100 pct. baseret på frivillig arbejdskraft.

100% Frivillighed

I Verdens Børn udføres alt arbejde af frivillige og derfor har vi ingen omkostninger til lønninger.

Sammen med lokale samarbejdspartnere hjælper vi ca. 2.400 børn på udviklings- og skoleprojekter i Indien, Sri Lanka, Cambodja, Kenya, Uganda og Bulgarien. Støtten kommer navnlig fra fadderskaber.