Århus-gruppen vil markedsføre Verdens Børn gennem dialog.
I efteråret gæstede Århus-gruppen Viby Efterskole på Fyn for at snakke diskrimination, og hvordan man som frivillig kan agere i den sammenhæng. Målet med oplægget var at udfolde forskellige perspektiver på diskrimination, og hvilke konsekvenser det kan have. Både for det barn/den voksne, der bliver diskrimineret, og for det samfund som viderefører bestemte menneskesyn gennem diskrimination. siger Maria Bork Kruse, der stod for oplægget i samarbejde med Line Birk Kristiansen.“Når et individ diskrimineres ender det med at se sig selv gennem de diskriminerendes øjne – og det er i min optik det største problem for det frivillige arbejde.”
forløbet blev eleverne bedt om selv at reflektere over, hvorfor nogle mennesker bliver diskrimineret, og hvilke konsekvenser det kan have. Eleverne var meget engageret og bidrog til belysning af emnet. “Det var en fornøjelse at besøge efterskolen og se, hvor stor interesse elever havde for emnet og Verdens Børns arbejde generelt.”
At skabe synlighed omkring Verdens Børn
En af Verdens Børns kerneværdier er, at alle fadderbidrag ubeskåret går til barnet, så der er ikke mange penge til synlighed og markedsføring.
Derfor har Århus-gruppen tænkt i alternative baner og bruger dialogen som markedsføringsredskab, fortæller Maria Bork kruse om Århus-gruppens arbejde. Sådan fortæller Maria om sin og Århusgruppens indgangsvinkel til markedsføring gennem dialog. “2Der bor ikke en sælger i min mave. Men jeg vil til gengæld hellere end gerne i tale med andre mennesker og fortælle dem om vores arbejde og måske endda smitte dem med mit engagement.”
Kunne du tænke dig at få besøg af Verdens Børn?
Hvis du kender en efterskole, folkeskole, højskole eller virksomhed, der også kunne være interesseret i at få besøg af Verdens Børn, så er du meget velkommen til at kontakte Maria Bork Kruse, projektleder i Århus-gruppen på maria@axios.dk eller 42 20 60 20.