Søg
Close this search box.

Nyheder

Pigerne på Madera-skolen klarer det flot i nationalt mesterskab i kor, dans og orkester

I september deltog eleverne fra Madera-skolen i det nationale mesterskab i kor, dans og orkester. Det gjorde de på baggrund af en flot præstation på regionalt niveau, som sikrede dem en plads i det nationale mesterskab.

Pigerne endte på en flot ottende-plads og fik en pokal med hjem. Lene Jeppesen, projektansvarlig for Madera, fortæller, at oplevelsen var en stor succes: “Skolen er meget stolte over resultatet. Og så optrådte pigerne i helt nye dragter, som er sponsoreret via donationer fra Verdens Børn,” siger hun.

I nedenstående video kan du se et udpluk fra pigernes optrædener i mesterskabet.

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top