Søg
Close this search box.

Nyheder

50 års jubilæum og nyt logo

Verdens B況n Logo SoMe Artboard 1 Copy 10

Et 50-års jubilæum er altid en god anledning til at kaste et kritisk blik på hvilket indtryk, man sender ud til omgivelserne. Det gælder også Verdens Børn. Vores logo havde to udfordringer, dels et lidt stereotypt etniske signal; vi lever – om vi kan lide det eller ej – i en tid, hvor det kan falde mange for brystet.

Dels blev logoet skabt dengang, kommunikation primært foregik på papir; i dag sker det digitalt via Facebook og andre sociale medier, og det stiller andre krav til et logo, der skal stå skarpt og stærkt.

Vi har nu et logo der både er tro mod det originale og meget mere tydeligt og brugervenligt i digital kommunikation. Vi genkender børnene og anvender de samme klare farver.

Vi håber I vil tage godt imod det, så vi sammen kan fortsætte med at hjælpe Verdens Børn.

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top