Søg
Close this search box.

Nyheder

Følg Verdens Børn på vores sociale medier og bliv opdateret på projekterne

Sociale Medier

Videoer af glade skolebørn, opdateringer fra projektrejser og billeder fra arrangementer i Verdens Børn er blot nogle af de ting, du kan se på vores sociale medier. Følg med og få direkte opdateringer fra Verdens Børns projekter.

Følger du os på vores sociale medier? Hvis ikke, så er det på høje tid. Verdens Børn opdaterer nemlig løbende sine følgere på sociale medier med relevant information fra projekterne, jobopslag samt med hyggelige billeder og videoer. Derfor vil vi opfordre jer til at gå ind og følge vores profiler:

Facebook: Verdens Børn – International Børnehjælp
Instagram: @verdensboern
LinkedIn: Verdens Børn – International Børnehjælp

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top