Nyheder

Verdens Børn søger kreative og engagerede frivillige til SoMe-team

Verdens Børn søger kreative og engagerede frivillige til SoMe-team

Brænder du for at gøre en forskel for udsatte børn? Tænker du kreativt, når du skaber content til sociale medier? Og vil du styrke dit CV? Så læs videre!

Verdens Børn søger lige nu flere frivillige til vores SoMe-team! Som frivillig i Verdens Børn bliver du en del af en spændende humanitær organisation og et uformelt ungt kommunikationsteam, hvor der er gode muligheder for at præge arbejdet og udvikle dine kompetencer, mens du gør en positiv forskel for udsatte børn og unge.

Det søger vi:

  • Du har relevant erfaring med SoMe og holder dig opdateret på de nyeste trends på de sociale medier.
  • Du tænker kreativt og brænder for at lave spændende kommunikation med øje for målgruppen.
  • Du er skarp til at fortælle historier gennem inspirerende billede og video content.
  • Du har gå-på-mod og er en holdspiller.

Om teamet:
Vi er et forholdsvis nyetableret, engageret og ungt team, som brænder for at styrke Verdens Børns arbejde med god kommunikation. Teamet består af unge kommunikationsfolk, der har ansvaret for den digitale kommunikation, PR, konceptudvikling, markedsføring og journalistik indhold.

Organisationen:
Verdens Børn er en mindre dansk humanitær organisation, der i over 40 år har arbejdet for grunduddannelse til børn og unge i Uganda, Cambodja, Sri Lanka, Indien og Bulgarien. Verdens Børn er en 100 procent frivillig organisation, som drives af ca. 50 engagerede frivillige – på den måde går bidrag fra vores faddere direkte til børnene.

Hvis vi har fanget din interesse, så send en kort ansøgning og CV til kommunikationskoordinator Sara Vorre Rothstein svr@verdensboern.dk. Ansøgningsfrist er mandag d. 24. oktober 2022.

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top