Søg
Close this search box.

Nyheder

Frivillige underviser på Bright Hope Cambodia

Cambodia 1

Når børnene på børnehjemmet i Cambodja ikke er i skole, så bliver de undervist af frivillige. Som set på første billede er tre piger fra Danmark i færd med en engelsk lektion omhandlende hygiejne. Et emne der unægteligt er vigtigt for børnene, da god hygiejne er essentielt for at undgå spredning af bakterier og virus, hvilket der nemt kan forekomme, når man bor mange på lidt plads.

Herudover, får børnene i Cambodja sponsoreret nogle svømmetimer hver 2 søndag i en periode.

Nedenfor ses børnene svømme og lege i vandet, hvilket de nyder til fulde, da det sjældent er noget der forekommer. At kunne slå sig løs og boltrer sig i et stort bassin er dejligt, især når temperaturen siger 35 grader.

Kan du lide artiklen?
Del den på Facebook
Del den på email
Skriv en kommentar
Scroll to Top